όροι και προυποθέσεις

Όροι και προϋποθέσεις

Καλώς ήλθατε στην  ιστοσελίδα της εταιρείας μας. Κάνοντας χρήση του site μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Οι παραγγελίες και η πληρωμή τους μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

 • Τηλεφωνικές παραγγελίες. Στο τηλέφωνο (+30)2106753480-1. Για όλες τις τηλεφωνικές παραγγελίες και για τις online, απαραίτητο είναι το τηλέφωνο του παραλήπτη. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται, αφού προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση για εξακρίβωση στοιχείων και για τη συμφωνία διαδικασίας της παράδοσης. Απαραίτητο επίσης είναι το τηλέφωνο και το e-mail του αποστολέα έτσι ώστε να μπορούμε επικοινωνήσουμε και ηλεκτρονικά σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι.
 • Τηλεφωνικές παραγγελίες με την πιστωτική σας κάρτα. Απαραίτητο είναι το νούμερο της κάρτας, η ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και ο κωδικός ασφαλείας. Κανένα οικονομικό στοιχείο που αφορά εσάς ή την κάρτα σας δεν γίνεται γνωστό σε εμάς και κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται σε οποιοδήποτε αρχείο μας. Η συναλλαγή σας, αφορά μόνο εσάς και την τράπεζα.
 • On line Με πιστωτική κάρτα όπου κατά την διάρκεια των συναλλαγών σας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον  είτε των συνεργαζόμενων τραπεζών μας , είτε μέσω PAY PALL είτε μέσω του ALPHA BANK E COMMERCE. Κανένα οικονομικό στοιχείο που αφορά εσάς ή την κάρτα σας δεν γίνεται γνωστό σε εμάς και κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται σε οποιοδήποτε αρχείο μας. Η συναλλαγή σdiας, αφορά μόνο εσάς και την τράπεζα.
  Οι κάρτες που είναι αποδεκτές ειναι: AMERICAN EXPRESS, VISA, MASTER CARD, MAESTRO, DINNERS, MASTER PASS.
 • Απ’ευθείας μεταφορά του ποσού  σε τραπεζικό λογαριασμό, βάζοντας τον αριθμό της παραγγελίας  στην αιτιολογία, στις τράπεζες που αναφέρονται παρακάτω:

1)ALPHA BANK

ACCOUNT No: 115 00 2002 033235

IBAN: GR 12 0140 1150 1150 0200 2033 235

2)EUROBANK

ACCOUNT No: 0026 0474 0002 00180 163

IBAN: GR 640 260 4740 000000 2001 80163

3)PIRAEUS BANK

ACCOUNT No: 0172 0310 00503 108 632 9311

IBAN: GR 600 172 031 000503 108 6329 311

4) NATIONAL BANK

ACCOUNT No: 13900707426

IBAN: GR9801101390000013900707426

Σημ. Η απόδειξη κατάθεσης παρακαλούμε πολύ να αποστέλλεται με e-mai στο info@fleria.gr και στο fleria@fleria.gr  ώστε η παραγγελία σας να θεωρείται έγκυρη και να μπορεί να εκτελεστεί.

 • Με αντικαταβολή δηλ. πληρωμή με μετρητά  κατά την παράδοση. (ο αποστολέας βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον παραλήπτη)
 • Με πιστωτική κάρτα όπου κατά την διάρκεια των συναλλαγών σας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον είτε των συνεργαζόμενων τραπεζών μας , είτε μέσω Pay Pal είτε μέσω του ALPHA BANK E COMMERCE. Κανένα οικονομικό στοιχείο που αφορά εσάς ή την κάρτα σας δεν γίνεται γνωστό σε εμάς και κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται σε οποιοδήποτε αρχείο μας. Η συναλλαγή σας, αφορά μόνο εσάς και την τράπεζα.
  Οι κάρτες που είναι αποδεκτές ειναι: AMERICAN EXPRESS, VISA, MASTER CARD, MAESTRO, DINNERS, MASTER PASS.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ  ( ALPHA E COMMERCE )

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

 • Δωρεάν αποστολή σε όλα τα μαιευτήρια.
 • Για  παραγγελίες εκτός του κέντρου της Αθήνας και προς τις υπόλοιπες περιοχές παρακαλούμε ελέγξτε τον πίνακα χρεώσεων για την κάθε περιοχή.

 

ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 • Οι παραδόσεις γίνονται πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και επιβεβαίωσης με τον παραλήπτη για την παραλαβή. Σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη επικοινωνούμε με τον αποστολέα για περαιτέρω πληροφορίες.
 • Τα προϊόντα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την εποχή και τη διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν κάποια λουλούδια (ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν όπως pot, βάζο, βάση κλπ.) ή έχει εξαντληθεί το χρώμα του λουλουδιού που επιλέξατε, τότε θα αντικατασταθεί με παρόμοιο είδος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Αν η συγκεκριμένη αλλαγή διαφοροποιεί σημαντικά την εικόνα του προϊόντος που παραγγείλατε, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει και να ζητήσει την συγκατάθεσή σας για την διεκπεραίωση της παραγγελία σας.
 • Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν δεχθεί να παραλάβει τα λουλούδια του δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί σας, να την παραδώσουμε σε νέα διεύθυνση – χρεώνοντας επιπλέον μεταφορικά εφόσον χρειάζεται .
 • Σε περίπτωση που ο παραλήπτης απουσιάζει παρά την τηλεφωνική συνεννόηση που πάντα προηγείται για την ώρα παράδοσης,  η παραγγελία επιστρέφει στο κατάστημά μας. Ενημερώνεστε τηλεφωνικά και είτε παραλαμβάνετε οι ίδιοι το προϊόν από την έδρα μας, ή η παραγγελία σας αποστέλλεται εκ νέου (κατόπιν νέας συνεννόησης με τον παραλήπτη) και χρεώνεστε τα extra έξοδα αποστολής που προκύπτουν.

 

Ιδιοκτησία και πνευματικά δικαιώματα

Το λογισμικό καθώς και όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα είναι αποκλειστικά πνευματικά δικαιώματα της Fleria ΙΚΕ. Η δικαιούχος διατηρεί εφεξής και σε κάθε περίπτωση τα πνευματικά, καθώς και τα λοιπά, δικαιώματά της για τα στοιχεία αυτά, καθώς και σχετικά με τα υπόλοιπα αντίγραφά τους, σε οποιαδήποτε μορφή και αν εντοπίζονται στο διαδίκτυο και στον έντυπο τύπο.

΄Αδεια χρήσης
Η άδεια του χρήστη να χρησιμοποιεί τα στοιχεία, που εντοπίζει στην παρούσα ιστοσελίδα, είναι αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Τα στοιχεία, που υπάρχουν σε αυτήν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για προσωπική χρήση και ως εκ τούτου απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση τους με κάθε άλλο τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό ή, άλλο) και για άλλο σκοπό από αυτόν που περιγράφηκε πιο πάνω. Απαγορεύεται επίσης η ολική, μερική ή περιληπτική χρήση και αναδημοσίευση των στοιχείων της παρούσας ιστοσελίδας καθώς και η παραλλαγή ή μερικώς αναπαραγωγή αυτών χωρίς την άδεια της δικαιούχου, σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Σύνδεση με άλλες ηλεκτρονικές διευθύνσεις
Σε περίπτωση που ο χρήστης χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα σύνδεσης ή απευθείας πρόσβασης με άλλες ιστοσελίδες μέσω της παρούσας, η δικαιούχος δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άλλων ιστοσελίδων και λοιπών διασυνδεδεμένων πηγών. Κατά συνέπεια η δικαιούχος δεν δύναται να παρέμβει, εάν κάτι θεωρηθεί προσβλητικό ή μη έγκυρο. Αποτελεί όμως δέσμευση της παρούσας ιστοσελίδας να επεξεργάζεται και να ελέγχει το περιεχόμενο και την εγκυρότητα των άλλων ιστοσελίδων, των οποίων προτείνει τη σύνδεση και πρόσβαση.

Ευθύνη προς αποζημίωση
Τα περιεχόμενα στοιχεία της ιστοσελίδας έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα κατά συνέπεια δεν υπάρχει ευθύνη για θετική ή αποθετική ζημία, που τυχόν προκλήθηκε στον οποιοδήποτε χρήστη από τις πληροφορίες, τις υπηρεσίες καθώς και το διαφημιστικό ή άλλο προβαλλόμενο υλικό της ιστοσελίδας. Η δικαιούχος δεν έχει καμία ευθύνη για αποζημίωση του χρήστη.

Ασφάλεια προσωπικών στοιχείων χρηστών
Τα στοιχεία των χρηστών ή των επισκεπτών της ιστοσελίδας, δηλώνονται σε συγκεκριμένες φόρμες της ιστοσελίδας και καταχωρούνται αμέσως σε βάσεις δεδομένων που διατηρεί η εταιρεία για την εξυπηρέτηση των πελατών της. Τα προσωπικά δεδομένα κάθε χρήστη / πελάτη μας είναι απόρρητα και δε διαβιβάζεται το περιεχόμενο αυτών πάρα μόνο στον χρήστη / πελάτη της εταιρείας μας.  Η ιστοσελίδα μας παρέχει την ασφάλεια των στοιχείων των πελατών μας και δεν επιτρέπει τη χρήση αυτών για εμπορικό ή άλλο λόγο.
Μοναδική εξαίρεση ανακοίνωσης προσωπικών στοιχείων αποτελεί η καθ’ οιονδήποτε τρόπο παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας σχετικά με τη χρήση του διαδικτύου με στόχο τη βλάβη άλλων χρηστών ή την παραποίηση του κώδικα χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας.
Εμπορικά ονόματα και πάσης φύσεως διακριτικά γνωρίσματα (σήματα, εικόνες, λογότυπα κ.τ.λ.) που αντιπροσωπεύουν το fleria.gr ή οποιοδήποτε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο προστατεύονται από την νομοθεσία για τη Βιομηχανική Ιδιοκτησία και η χρησιμοποίηση τους στο δικτυακό τόπο με κανέναν τρόπο δεν αποτελεί ή μπορεί να ερμηνευτεί ως εκχώρηση τους ή παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης τους, με οποιαδήποτε μορφή.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ / ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι επιστροφές δεν γίνονται δεκτές λόγω της φύσης του προιόντος .Μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία και κατ’όπιν συνενόησης με το κατάστημα . Προκειμένου να αποφευχθεί και δική σας ταλαιπωρία παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους καθώς και το είδος τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Δεν γίνοντε επιστροφές χρημάτων.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στο fleria@fleria.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο 210 72 29 697 προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή των προϊόντων σας.

ΠΟΛΙΤΙKΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η παράδοση γίνετε αυθημερόν εφ ’όσον υπάρχει η διαθεσιμότητα του προϊόντος .

Από τα στοιχεία της παραγγελίας ερχόμαστε σε επικοινωνία με τον αποστολέα και τον ενημερώνουμε για τυχόν καθυστερήσεις , αλλαγές στα χρώματα ή τα σχέδια.